Ако приятелката ти се облича предизвикателно

0
635

Къса пола

Реклама

Ако имаш проблем с това, че през лятото приятелката ти си показва коленете, проблемът е в теб. Ако за рождения й ден смяташ да й подариш чул, проблемът също е в теб. Ако обаче става дума за момиче, което не може да излезе, без да е показало възможно най-много кожа, дори и когато е студено, можеш да си отдъхнеш – проблемът е в нея.

В днешно време много трудно можем да поставим разграничителна линия между „прилично” и „неприлично” облекло. Въпреки това обаче има някои неща, които са общовалидни. Ако приятелката ти постоянно излиза с поли, с които не може да се наведе, без да покаже твърде много, както и ако не можеш да се сетиш за една нейна блуза, която няма дълбоко деколте, най-вероятно става дума за твърде предизвикателно облекло.

Друго, което се брои за „твърде предизвикателно”, е ако тя няма проблем да се облича прекалено секси за работа, както и за излизания с приятелки по барове и нощни клубове. Без теб. И не, не трябва да подминаваш факта, че тя излиза по рокля от типа „почти я няма”, казвайки ти, че отива да пийне с момичетата.

Какво да правиш, ако случаят е такъв?

Не можеш просто да й кажеш „Поприкрий се малко” – това няма да има никакъв ефект. Най-вероятно ще чуеш отговор, в който ще ти се обясни, че това не е твоя работа и че целта на тази ултракъса пола не е да привлича мъжко внимание. Просто на нея й харесва да се облича така.

Затова седни и спокойно й обясни, че това нейно поведение те притеснява. Накарай я да разбере, че не ти е приятно като излизате заедно всеки втори мъж на улицата да зяпа след нея и след деколтето й. Обясни й, че това не е ревност или несигурност и че твоята реакция е провокирана от нейното поведение. Също така, кажи й, че, независимо какво казва тя, ти можеш много добре да й кажеш какво си мислят мъжете, които я гледат разголена. Обясни й, че това не ти е приятно. Ако искаш, дай и пример с обратното – на нея няма ли да й бъде неприятно, ако оглеждаш краката на келнерката в ресторанта и надничаш в деколтето на всяка сладурана на улицата?

Ако разговорът не помогне

Много е възможно тя да е твърде несигурна в себе си и заради това да има нужда от постоянно внимание. Твоето просто не й е достатъчно. Тя иска да знае, че всички останали мъже също я намират за секси. Затова гардеробът й се състои от къси поли, прозрачни блузи и панталонки, които ти би объркал с бельо.

В този случай шансовете ти да я убедиш да пробва някакво по-нормално облекло са доста малки. Когато някакво поведение е резултат от вътрешна несигурност и съмнения в себе си, то трудно може да бъде променено отвън. Остава ти или да се примириш с това, в който случай ще трябва да свикваш да ходиш с момиче, което всички са виждали почти голо, или да прекратиш нещата и да си намериш друго момиче, което ще се съблича само за теб.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here