8 проблема на съжителството с гаджето

0
296

Двойка

Реклама

Една връзка, в която двамата живеете заедно, е много по-различна от връзката, в която се виждате само по кафета и кино. Когато живееш с някого, често между вас се появяват проблеми. Но те не са нерешими, ако сте подготвени за тях.

1. Спорове за мястото

Без значение дали живеете у вас, у тях или на квартира, е възможно в някакъв момент да започнете да се карате за пространството. На единия му е малко мястото в гардероба, другият не е съгласен да сложите новата печка в онзи ъгъл и иска в този и т.н. Както се сещаш, никоя от тези причини не е достатъчно сериозна и не заслужава спорове. Един спокоен разговор ще свърши много повече работа.

2. Домашните дрехи

Всеки обича да му е удобно вкъщи. Домашни дрехи обаче не означава някакви дрипи. Колкото по-често позволяваш на приятелката си да те види по нещо грозно, мръсно или скъсано, чието единствено извинение за съществуване е „е, нали ми е за вкъщи”, толкова по-зле.

3. Домакинската работа

Тя е причина за повече караници, отколкото си заслужава. „Кой ще измие чиниите? Кой ще пусне пералнята? Защо не хвърлиш боклука? Последния път аз ходих да плащам сметките!” Всичко това малко по малко създава нездравословно излишно напрежение. Решението не е никак сложно – работата трябва да се разпределя и така никой няма да е ощетен. В зависимост от обстоятелствата и заетостта на двамата може да се редувате за повечето работи, без да позволявате подобни битови въпроси да ви скарат.

4. Други задачи по жилището

Ако трябва да се завинти крушка, и тя може да се справи, ако има желание. Не допускай обаче да оставиш приятелката си в положение да мести дивана например. Тежките – буквално тежки – задачи са твоя работа. Не забравяй, че жените харесват силни мъже.

5…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here