7 мита за Свети Валентин

0
199

Двойка

Реклама

Мит 1: Няма проблем, ако не празнувате Свети Валентин

ОК, ясно е, че това е празник, който дори не е български, че идеята за ден на влюбените като цяло подхожда повече на американска романтична комедия, отколкото на реалния живот, и т.н. и т.н. Но въпреки това най-вероятно приятелката ти очаква нещо на този ден. Дали ще е цвете, мъничък подарък или вечер с бонбони и хубав (не е задължително да е романтичен) филм, тя очаква нещо.

Идея: Избери приятно и забавно прекарване, което ще хареса и на двама ви в еднаква степен, независимо какво точно е то.

Мит 2: Задължително трябва да празнувате деня на влюбените на 14 февруари

Както вече писахме, това изобщо не е така. В зависимост от графика, желанието и възможностите ви можете да празнувате когато си решите. Не е нужно да празнувате с всички останали.

Идея: изненадай я, като организираш ваш собствен ден на влюбените.

Мит 3: Тъй като сте заедно едва от няколко месеца, не е нужно да празнувате

Нормално е в началото на връзката да си малко по-предпазлив по отношение на твърде романтичните жестове. Ако обаче се правиш, че Свети Валентин не съществува, докато всичките й колежки и приятелки се хвалят с огромни букети и кутии бонбони, има вероятност приятелката ти да реши, че на теб изобщо не ти пука за нея.

Идея: Недей да организираш романтична вечеря на свещи. Измисли нещо забавно, което да правите заедно с удоволствие. Дали ще е концерт с любимата й музика, състезание по дартс или урок по танци – всичко зависи от въображението ти.

Още 4 мита…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here