6 знака, че тя няма да погрознее

0
273

Напоследък да си виждал Моника Белучи? Мацката е на 45 и все още изглежда толкова секси, колкото изобщо е възможно.

Реклама

Моника Белучи

Хубаво, обаче времето не е така благосклонно към всички жени. Грижите, проблемите, ражданията, домакинската работа – всичко това в някакъв момент се отразява на перфектния им външен вид. Или поне на някои.

Това важи ли за приятелката ти?

Тя е невероятна, секси, умна, с чувство за хумор. Връзката ви те прави изключително щастлив и ти се замисляш, че тя може да продължи доста дълго и да става все по-сериозна. Но едно нещо те човърка – как ще изглежда тази сексапилна мацка след 10 години? А след 20? Няма какво да си говорим за вътрешната красота, въпросът с външната също ни интересува и това е съвсем нормално. Все пак не можем да прекараме следващите десетилетия от живота си във вярност към баба Яга, нали? Алтруизмът е хубаво нещо, но от него не ни става.

Та, как можеш да знаеш? Е, няма застраховка за тези неща, но все пак има няколко знака, по които можеш да познаеш, че красивата ти приятелка ще остане красива още дълго време.

1. Тя се грижи за тялото си

Разликата между жена, която не е стъпвала във фитнес, и жена, която се грижи за тялото си, става все по-голяма с течение на времето. Ако момичето ти отделя време да тренира, да се грижи за кожата си и да се храни здравословно, има голям шанс след години да изглежда все така свежа и млада.

2. Тя няма вредни навици

Младостта и красотата на приятелката ти са с по-голям срок на годност, ако тя се грижи за здравето си, като не се поддава на вредни навици: цигари, злоупотреба с алкохол или други опиати, безсънни нощи, нередовно и/или еднообразно хранене и т.н.

Още четири знака, че тя няма да погрознее…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here