10 знака, че това е краят

0
223

Двойка на легло5. „Ама тя толкова добре се отнася с мен, разбира ме…”

Реклама

Да, но трябва и още нещо – тръпка. За другото има приятели. Тя не може да е най-добрият ти приятел в пола.

6. „Свикнал съм с нея…”

Ето това е разковничето – дали обичаш човека до себе си или просто си свикнал с него. Изясниш ли това, ще разбереш трябва ли да продължаваш да бъдеш с нея или това е краят. Предупреждавам – отговорът на този въпрос е наистина много много труден… и понякога болезнен.

7. „Ами я днес да изляза с приятели, а пък с нея… утре.”

По принцип няма нищо лошо в това, стига да не си го казваш всеки ден. Ако не сте се виждали дни наред и ти не чувстваш липсата й, значи едва ли имаш нужда от нея.

8. „Не е ли време да замина да си потърся работа/ да уча в някой друг град/ държава?”

Когато човек започне да мисли за голяма промяна, като не включва половинката в нея (много добре знаеш, че ако ти заминеш, тя няма как те последва), това е ясен знак, че е готов, а и подсъзнателно иска, да продължи сам.

Сексът

9. „Сексът е страхотен.”

Да. Без секс няма връзка, но и само със секс пак не става. Все пак някой ден ще спрете да го правите толкова често и ще се наложи да намерите и други допирни точки. Нали се сещаш за онези снимки – побелели мъж и жена седят на люлеещи се столове до камината и се държат за ръка… Кой не мечтае да остарее влюбен (може след това и другаде да се хващат – то с напредъка на медицината всичко е възможно).

10. И най-наивното – ”Той/тя ще се промени.”

Не, няма да се промени (е, възможно е, но е много, много рядко), затова не разчитай на това. Все пак не ходиш с момичето, което се надяваш тя да стане, а с момичето, което е СЕГА.

Накрая все пак нека не забравяме, че любовта прави чудеса. Когато се обичате истински, няма нещо, с което да не можете да се преборите. Поне така казват…

Ако не си повтаряш никое от тези 10 неща, тогава спри да висиш пред компютъра и отивай при приятелката си – очевидно имате една чудесна връзка!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here