Следите остават: 10 начина, по които могат да те хванат в крачка

0
820

Попитахме жените за онези капани, в които мъжете най-често попадат, когато решат да скочат в чуждо легло. Всичко е в детайлите – онези малки неща, които ние не забелязваме, но които за половинките ни направо крещят: „Той ти изневерява!”

Реклама

Червило по яката на ризата

Кои са тези неща, които жените надушват?

Ето какво каза една от тях:

1. Мислех това да го прескоча, но няма как. Тривиалните грешки са и най-често допусканите – червило по ризата, мирис на чужд женски парфюм, брокат по предната седалка на колата и други малки детайли, на които трябва да обръщаш повече внимание.

2. Промяна на външния вид. Ясно е, че другата все нещо няма да харесва в теб – я прическата, я брадата. Но ако от 10 години ходиш с къса коса и изведнъж решиш да си пускаш дълга, нормално е да се запитаме защо. Или пък ходенето на фитнес – ако знаем, че единствено физическо упражнение за теб е носенето на стек с бира, не рискувай да будиш у нас подозрения с наемането на личен треньор.

Подаряваш ни цветя

3. Ставаш много мил и добър, правиш ни неочаквани подаръци – дори без да се замисляме, у нас изниква въпросът: ”ОК, кое от двете – майка ти ще идва за празниците у нас или имаш любовница?”

4. Водиш я на нашите места. Това просто не се прави. От ясно по-ясно е – ако ние не те видим там, все ще се намери някои наш приятел или дори сервитьор да те изклюкари. Разбрахме се, нали – не я води в спа хотела, в който миналата седмица заведе нас. Може толкова да ни е харесало, че да решим да повторим и да стане неприятна изненада.

5. Не опитвай…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here