Поглези я с аромати

0
1163

АроматиЕкзотичните аромати са много обичани от жените. И от някои мъже, разбира се, но истината си е истина – жените по-често се отбиват в магазините за ароматни свещи и екзотични предмети.
Това обаче не пречи веднъж ти да поемеш инициативата. Всяка жена би се разтопила, ако я изненадаш с някое от нашите предложения. Без значение дали ще го направиш в края на дългия й работен ден или в някой мързелив неделен следобед, резултатът ще е удивителен и за двама ви.
И така, ето нашите идеи:
Горещата вана си е класика. Ако разполагаш с баня, в която има вана, нещата са от лесни по-лесни. Но и да нямаш, не пропускай тези редове – все някога ще се озовете я в хотел, я на вила, където ще можеш да я зашеметиш с една необикновена „мокра” вечер.
Нещата, Двойка във ванакоито ти трябват, са няколко. Първо, ароматни свещи. Броят и миризмата им зависят от теб. Все пак помни – не прекалявай, като сложиш твърде много свещи в банята, търси мека и загадъчна светлина на няколко свещи, а не нещо, подобно на ярко осветена бална зала. Е, добре е все пак да можете да се виждате. Колкото до миризмата, ако знаеш някоя нейна любима, не се колебай. Ако не, най-сигурна е класиката – рози, ванилия, сандалово дърво… Също така, не е задължително свещите да светят и миришат едновременно, може да вземеш Вана и винообикновени свещи за осветление и отделно ароматни, от онези тънки пръчици, които можеш да намериш почти навсякъде. 
Трябва да си набавиш още: соли за вана или пяна за вана или каквото избереш, важното е да ухае приятно и по възможност да се връзва с аромата на свещите; ако се спреш на соли, вземи и пяна или просто направи обилна сапунка с душ гел например – важно е във ваната да има много пяна; избери някое любимо и на двама ви вино, а може и шампанско – то винаги е подходящо, когато става дума за вани; може да прибавиш и диск с хубава музика. Разбира се, всичко това са доста ориентировъчни неща, винаги можеш да ги промениш и да добавиш нещо друго, което вие и двамата обичате.
Изпълнението на задачата е лесно – напълни ваната с гореща вода…

Реклама

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here