На лов за подаръци

0
365

Изправен си пред сложната задача да избереш подарък на гаджето…

Реклама

Въпреки че минаха Свети Валентин и Осми март, твоето момиче все пак има достатъчно празници (за които ти разбира се сещаш само един ден предварително, но това се случва на всеки, нали така!), така че винаги е добре да имаш няколко идеи. Ето тук идва ролята на едно уважаващо себе си мъжко списание. Сега ще ти представим някои неща, които приятелката ти ще се зарадва да получи за всеки празник.

Сутиен Безспорно призът за най-обичан подарък сред дамите е за бельото. Едва ли има жена, колкото и бельо да притежава, която да не се зарадва на нещо стилно и красиво. Разбира се, има един основен проблем – как да го избереш. Трудностите при бельото са няколко.

Първо, моделът. При това препятствие ще ти помогнат личните ти наблюдения върху гардероба й. (Предполага се, че ако си тръгнал да й купуваш бельо, вече сте на фаза интимност и ти знаеш какво предпочита да носи под дрехите си. Ако цъфнеш с чифт прашки на втората среща, най-много да не стигнеш до трета!) Така че, ти знаеш дали тя предпочита прашки, бикини или боксерки. А ако обича по малко от всичко, тогава е най-лесно, избери това, което на теб най-много ти харесва. Не забравяй нещо основно – жените си купуват луксозно бельо заради нас, така че твоето мнение за въпросните гащички е мноооого важно! А ако го съчетаеш, доколкото можеш, с нейния вкус, тогава няма как да сгрешиш! И така, след като си решил за модела, по същия начин се справяш с цвета – ориентираш се по това в какви цветове обича да се облича. Дотук с гащичките. Сега за сутиените…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here