Какво да й подаря за Коледа?

0
110

Връзката е малко по-дълга

Реклама

БельоАко сте преминали началните седмици на опознаване, можеш да се ориентираш към любимия, макар също леко тривиален подарък – бельо. Романтика плюс еротика – какво повече?

За да не си толкова предвидим, но пак да запазиш еротичната нотка, пробвай да й подариш сатенени чаршафи. На пръв поглед това изглежда като някакъв битов подарък, наподобяващ миксер, обаче не е така. Сатенените чаршафи създават невероятно усещане за кожата и ще накарат твоето момиче да се чувства прекрасно в леглото си. Също така, ще й се иска и ти да си до нея – нещо, което лесно можеш да уредиш.

Уикенд за двама далеч от града – това е подарък, който изисква повече планиране, но пък гарантира милион точки за теб в нейните очи. Освен това на такъв подарък и двамата ще се радвате еднакво много (нещо като при бельото). Възможността да прекарате два-три дни заедно насаме по време на празниците е един чудесен подарък.

Ако връзката е на повече от година

Време е за бижута. Те са нещо, което всички жени харесват, почти без изключение, затова идеята за тях винаги е добра. Съобрази се с вкуса й, с това дали предпочита сребро или злато и избери нещо специално за нея.

Бижута

Разбира се, не забравяй за нейните желания. Със сигурност има неща, които й харесват и които би искала да има и вероятно ти е споделяла за тях. Замисли се, извади тефтера, ако си си водил записки, и ще видиш колко ще е щастлива, ако й вземеш нещо, за което преди два месеца е казала, че иска.

Накрая, бъди оригинален. И най-очаквания подарък, поднесен и опакован по оригинален начин, се превръща в страхотна изненада.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here