Какво да й подаря за Коледа?

0
546


Това е въпрос,
с който всички се сблъскваме по това време на годината. За онези от нас, които не са запомнили през годината какво обича приятелката им, това е една доста трудна загадка, особено ако връзката е отскоро. И докато за приятелка, майка, сестра и т.н. измислянето на идея не е чак толкова трудно, за гаджето вече е висш пилотаж.

Реклама

ШоколадИма обаче няколко идеи, които винаги могат да ти бъдат от полза и едновременно с това не са банални. Има само една разлика, която трябва да направим – дали връзката е в началото си (до три четири месеца) или е от повече време.

Ако е в началото

Тогава идеята ти на първо място е романтика плюс малък риск да й подариш нещо, което няма да й хареса. Затова малко по-универсални идеи – например шоколад.

Шоколадът е едва ли не задължителен за Коледа, затова изненадата няма да е голяма. Ако обаче избереш нещо хубаво и го опаковаш по оригинален начин, вече е по-друго. А ако добавиш и цветя и любимия й парфюм, вече можеш да се считаш за водещ в листата й на романтични мъже.

Само парфюм също е изискан подарък, който ще я разтопи, ако знаеш предпочитанията й. Вярно е, че по фактор оригиналност този подарък отстъпва на доста други, но пък класиката си е класика.

АроматиАроматите са много силно оръжие, както вече е ставало дума. Един ароматен подарък ще е нещо определено подкосяващо женски колена. Отбий се в някой магазин за подаръци, козметика или в специализиран магазин за ароматни свещи. Там можеш сам да си избереш подаръчета или да се ориентираш към комплектите, в които има ароматни свещи и пръчици, ароматни кристали, ароматни кесийки и всякакви други ароматни неща.

В този ред на мисли можеш да избереш ароматни сапуни, душ гелове, лосиони… Само трябва да имаш поне бегла представа какви миризми харесва тя (сладки, плодови, леки, тежки…) и да действаш.

Връзката е малко по-дълга…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here