Запознай се с родителите й

0
645

Запознай се с нашите!

Реклама

Може да си преминал през нелеките етапи на запознанството с нея и приятелите й, на първата целувка и първата нощ, прекарана заедно, и даже на първото скарване. Но, повярвай, всичко това е нищо в сравнение с предизвикателството, наречено „първа среща с нейните родители”. Как да се справиш с тази опасна мисия?

1. Преди срещата

Първо трябва да разбереш, че тази среща не може да се избегне (освен ако приятелката ти не се разбира с родителите си и не поддържа особени контакти с тях). Затова не се опитвай да прескочиш този етап. Ако с приятелката ти ходите от достатъчно дълго време и една прекрасна сутрин тя ти каже „Не мислиш ли, че е време да те запозная с нашите?”, значи определено е време. Нещо повече, възможно е тя да е очаквала ти самият да проявиш интерес и след като това не е станало, тя да го е предложила.

Ако всичко това не важи за теб и ти имаш желание да се срещнеш с родителите й, чудесно. Напред към следващите стъпки!

Информацията

Разбери колкото можеш повече за тях – какво работят, как се забавляват, както обичат и какво не. Много е важно да попиташ приятелката си за всякакви семейни подробности, с които е добре да си запознат – например дали за някого от родителите й това е втори брак, дали дядовците и бабите й са живи и т.н. Ако например не знаеш, че двамата са изключително религиозни и изтърсиш, че никога не ти е минавало през ума да влезеш в църква, няма да те погледнат много благосклонно. Разбираш за какво става дума, нали?

Освен че повечето информация ще ти помогне да се подготвиш за срещата, ще натрупаш и точки пред приятелката си. Това, че се интересуваш от родителите й, ще й покаже, че наистина искаш да се запознаеш с тях и че се интересуваш както от тях, така и от самата нея.

Женското начало

Трябва да си наясно с едно нещо…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here