Ако приятелката ти флиртува с други мъже

0
1079

МацкаХората са различни. Различно е и отношението им към другия пол. Докато някои са по-скоро резервирани, други са по-свободни и с удоволствие флиртуват, закачат се с околните и често ги докосват.

Реклама

Поведението на втория тип хора може да се окаже проблем за половинката им. Ако приятелката ти обича да флиртува с други мъже, за теб вероятно това е проблем. Как да се справиш с него?

Как и защо го прави?

Тези два въпроса са много важни. От техните отговори зависи как ще се справиш с проблема. Най-общо казано вариантите са два.

Първо – тя просто се държи свободно и открито с всички. Възможно е поведението й към другите мъже да е просто частен случай на цялостното й свободно държание с хората. Такива жени са общителни, лесно завързват разговор, имат широк кръг от приятели и познати, включително не малко мъже (в някои случаи даже повече), имат активен социален живот. Държат се по-скоро приятелски с околните, докосват ги по различни поводи, често и лесно се усмихват.

ФлиртТакъв тип жена се държи свободно и с мъжете и често поведението й преминава във флирт. Тези жени могат да създадат проблеми на гаджетата си, защото често са заобиколени от мъже, с които се държат съвсем свободно.

Ако случаят е такъв, има голяма вероятност начина, по който се държи приятелката ти, да е част от самата й личност и да не означава сексуален подтекст. Тя просто е такава. Това не означава, че ти трябва да приемаш всичко. Ако част от поведението й те дразни, не трябва да го премълчаваш. Когато са заедно, хората правят някои отстъпки, затова можеш да й кажеш съвсем спокойно, че поведението й те притеснява. (Повече за разговора – по-долу.) При всички случаи имай предвид, че ако този тип поведение й е свойствен, то тя много трудно ще се съгласи да го промени, а ако успее, вече няма да е същото момиче, в което си се влюбил. Трябва да намериш баланса между това на теб да ти е комфортно и тя да не се променя радикално, защото ако това стане, ще започне да те възприема като човека, който контролира живота й, а това е много зле за всяка връзка.

Вторият вариант е по-сложен…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here