Знаци, че тя е свободна

0
585

Жена на слънце

Реклама

Как да разбереш дали мацката, която си си харесал, е свободна или си има приятел? За съжаление свободните жени нямат на челата си надпис „Ела и ме заговори, нямам си гадже”, който да се вижда от другия край на заведението. Има обаче знаци, които показват, че вероятността да е необвързана е доста голяма. Ето няколко от тях:

Оглежда хората в заведението (по-точно мъжете в заведението)

Не че не е възможно да си има приятел и въпреки това да продължава да търси случайни флиртове. Възможно е. Като цяло обаче жена, която влиза в заведение и започва да се оглежда, отделяйки особено внимание на мъжете, е по-вероятно да е свободна.

Гледа теб. И ти се усмихва.

Това е почти сигурен знак не само че не е заета, но и че би искала да отидеш при нея и да я заговориш.

Говори с повечето мъже наоколо

Ако непрестанно около нея има мъже – различни, – значи най-вероятно си няма собствен.

Гледа двойките с (лека) тъга

Ако имаш възможност да я наблюдаваш и забележиш, че тя гледа двойките наоколо с тъга, това значи, че най-вероятно е свободна. И в момента точно си мисли как й се иска да си има някого.

Флиртува с погледи и жестове

Заетите жени рядко правят нещата, които правят флиртуващите жени. Някои от най-честите жестове, които жените използват по време на флирт, са да си играят с косата си, да докосват събеседника си и т.н. (Виж 10 знака, че тя флиртува с теб)

Говори много

Ако отидеш при нея и я заговориш или просто ако си наблизо и слушаш разговорите й, това може да ти даде някои полезни знания. Ако например мацката не спира да говори и за пет минути ти вече знаеш за живота й, за образованието й, за колегите й и за кучето й, значи има голяма вероятност тя да е свободна и да няма с кого да си говори, като се прибере вечер вкъщи.

Приятелски настроена е

Не че нещо, но като цяло заетите жени са малко по-малко приятелски настроени към мъжете. Затова, ако мацката, за която се чудиш, е отворена към нови запознанства и настроена приятелски към теб, има голяма вероятност да е свободна.

И все пак… Няма нищо сигурно

Трябва да видиш няколко от знаците, за които стана дума, за да можеш да кажеш с известна сигурност, че момичето, за което се чудиш дали е свободно, наистина си няма приятел. След като си отчел няколко знака, можеш да пробваш да я заговориш и да видиш какво ще стане.

По време на разговора също ще имаш възможност да разбереш дали тя е свободна – виж Как да разбереш дали си има гадже/съпруг?

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here