Запознай се с нея в автобуса

0
538

В автобуса
снимка: oHoTos, Flickr

Реклама

Това може да не е най-подходящото място, където да се запознаеш с една жена, но пък ако я видиш и харесаш точно там, нямаш голям избор. Срещата ви е случайна и ако не успееш да я заговориш сега, не се знае кога и дали ще я срещнеш пак.

Добре, но как да го направиш? По правило жените не се качват в обществения транспорт, за да си търсят гадже, затова опитът ти да я заговориш може да я стресне и да я накара да се премести в другия край на автобуса.

За да избегнеш този вариант, придържай се към няколко правила:

1. Представи се в добра светлина

Ако нямаш навика да бъдеш учтив, време е да започнеш. Когато отстъпиш мястото си на възрастен човек или помогнеш на майка с дете да се качи, това те представя в добра светлина пред всички хора наоколо, включително и пред красавицата, която си си харесал. Жените трудно могат да устоят на мъж, който е общителен, социално отговорен и се държи като джентълмен.

2. Усмихни се

Усмивката е едно от действията, които най-често предизвикват същия отговор. Т.е., ако й дадеш най-хубавата си усмивка (без да се хилиш), има голяма вероятност и момичето да ти се усмихне. Което автоматично ще стопи ледовете помежду ви.

3. Заговори я

Когато става дума за обществен транспорт, важно е да заговориш мацката възможно най-скоро, след като двамата сте на достатъчно малко разстояние за разговор (например, след като застанеш до нея или след като тя седне до теб). Губенето на време не само увеличава риска тя да слезе и да ти се наложи да я гониш (което, повярвай, няма да изглежда добре), но и може да създаде у нея впечатление, че си някакъв изпаднал тип, който в продължение на десет минути, седейки до нея, крои планове какво да й каже. Затова бъди спонтанен и не губи време.

Какво да й кажеш…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here