Защо да откажеш секс на първа среща

0
429

Двойка

Реклама

Излизате заедно за първи път. Тя е секси и ти си страшно навит да й кажеш: „Защо не се приберем у нас?” Нещо повече, тя също ти дава знаци, че не би имала нищо против една такава идея.

Само че въпросната идея не е особено добра и има поне 8 причини за това:

1. Очакването увеличава желанието

Съвременните хора са свикнали да получават всичко веднага. От новините, през пицата, поръчана по телефона, до секса. Колкото повече се развиват технологиите и колкото повече хората свикват да получават нещата на момента, толкова по-трудно ни е да чакаме.

Само че при секса точно очакването е важно. Ако се откажеш от секса на първата среща, това ще ти даде възможност да го очакваш на следващите, а именно очакването и увеличаването на сексуалното напрежение ще направят секса по-горещ, ако го поотложите.

2. Отношенията ви след това ще се развият по-добре, ако не правите секс на първата среща

Каквото и да си говорим, отношенията ти с една жена винаги се променят в момента, в който я виждаш гола. Просто няма как да я приемаш по същия начин след този момент. И ако искате наистина да се опознаете, фактът, че вече се познавате физически, може да доведе до известна неловкост по време на разговорите за любимите ви музикални парчета.

3. Очакването създава предизвикателство

От нас, мъжете, в повечето случаи се очаква едва ли не да сме готови да скочим в леглото на всяка готина мацка, която ни намигне. Само че точно като не го направиш, ще й станеш по-интересен. Ще се превърнеш в предизвикателство за нея. Така тя ще има стимул да се потруди върху задачата да те съблазни, което прави нещата доста по-интересни за теб.

Още…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here