Тя не си пада по теб

0
1074

Телефон Колкото и да обичаме жените, трябва да признаем едно – понякога могат да са прекалено объркващи. Сигнали, знаци, думи, които уж звучат по един начин, пък всъщност значели друго, недостъпна фасада, която може би е само поза, но пък може и да е прикритие за яростна мъжемразка… И още много от този род. Абе, с една дума, добре, че имат цици, че им прощаваме всичко това.

Реклама

Но да се върнем на знаците. Когато сваляме някоя мацка, каним я на среща или дори вече излизаме с нея, но не ни е ясно накъде вървят нещата, има няколко сигнала, които не трябва да бъркаме. Те ясно ни показват, че момичето ни отсвирва и на нас ни остава само едно – да си намерим друг чифт цици. Метафорично казано.

Как да разбереш, че те режат:


Ти й се обаждаш, тя на теб – не

Колкото и да се прави на недостъпна, всичко си има граници. А и като цяло жените не се правят на прекалено недостъпни, когато харесват един мъж. Нали се сещаш за вица:

Бягала кокошката от петела и си мислела: „Дали пък не бягам прекалено бързо?”

В това има повече мъдрост отколкото в половината книги, изписани някога за връзките, секса, мъжете и жените. Затова просто го приеми – ако й се обаждаш и тя все не вдига, причината не е, че е нямала възможност. Ако е така, щеше ти се обади по-късно. Ако не се обажда дни наред, след като си й оставил съобщение или си й писал sms „обади ми се”, значи просто не си пада по теб.

Тя казва: „В момента не съм готова за връзка…”

„… с теб.” Това е краят на изречението. Отново, когато една жена си пада по теб, моментът никога не е неподходящ. За нея е по-лесно да каже нещо такова, отколкото да признае, че не иска връзка с теб – избягва въпроси, неприятни разговори, а и донякъде ти спасява достойнството. Приеми го и си тръгни.

Не търси физически контакт

Ако си успял да я поканиш на среща и тя през цялото време поддържа дистанцията помежду ви, или е твърде консервативна, или просто не си пада по теб. Ако излизате от известно време, но все още не си получил дори целувка – също. Както и ако тя постоянно слага помежду ви някакви прегради – чантата си, палтото си, каквото и да е. Някои казват, че съществува така нареченото „правило за едната стъпка”: ако ти се приближиш с една стъпка към нея и в отговор тя отстъпи с една крачка, това най-вероятно е отказ, а не форма на флирт.

Жените имат нужда от физическа близост с мъжа, по когото си падат. Ако тя няма такава нужда, значи просто не си пада по теб.

Още знаци, че тя не си пада по теб…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here