Тайната на успеха с жените

0
110

3. Няма риск и страх от отхвърляне

Реклама

Когато си харесван, дори флиртът с една точно определена жена да не се получи, това ти носи много по-малко разочарование, отколкото ако нямаше други алтернативи.

Успехът с женитеЗащо ни е да знаем всичко това?

Защото то може да работи в наша полза. Ако и без това си от мъжете, които не спират да привличат женско внимание, можеш да спреш да четеш (освен ако не си любопитен). Ако обаче не си от тях или поне не в степента, в която би искал, това не значи, че не можеш да бъдеш. Трябва ти само подходящата нагласа. Всичко започва със съзнанието, че си привлекателен. След това ти трябва още нещо – няколко черти от образа на харесвания мъж.

Какво правят мъжете, които знаят, че са привлекателни?

1. Те не са отчаяни. Те не преследват една жена, след като тя ги е отрязала… три пъти. Те приемат, че и „Не” може да е отговор, без това да се превръща в тяхна лична трагедия. Те не се вкопчват в една жена – била тя сериозно гадже или ново завоевание – като удавник за сламка, повтаряйки й как имат нужда от нея.

2. Те нямат вид на мъже, които страдат от липса на женско внимание. Още по-малко от липса на секс. Напротив – те получават всичкото внимание и всичкия секс, които искат, и това им личи.

3. Тяхната цел в живота не е да ловуват жени – най-малкото защото това за тях не е особено трудно. Няма нужда да доказват нещо на някого.

Това са само няколко щриха от образа на мъжа, когото жените харесват. Те са и част от тайната на успехите с жените. Това, за което всъщност говорим, е убедеността в собствените възможности и качества. Когато тя има и покритие, вече имаме комбинация, която е основа за нашия успех, не само с жените, но и в живота изобщо.

Прочети още:
Нещата, които жените намират за секси
Бъди самоуверен!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here