Срещи по Коледа

0
182

Празнично настроение

Реклама

По това време на годината романтиката е във въздуха и това те улеснява, ако ходиш на срещи.

Дали нещо ще се получи с момичето, което си поканил да излезете, зависи от вас двамата и от това дали ще се харесате и дали ще си прекарате приятно. Онова, което се носи във въздуха, не е определящо. Обаче именно сега, когато наближават празници, атмосферата поне малко ти помага и ти можеш да се възползваш от това.

Защо?

Жените са податливи на всякакъв вид романтика. И най-затворените и сериозни дами, които смятат, че романтиката е остаряла и ненужна, не могат да устоят на празничното настроение. Коледните украси, висящите навсякъде Дядомразовци, снегът, треската за подаръци – всичко това прави втората половина на декември особено време. Именно сега е времето за романтична и приятна среща.

ЖенаКъде?

Отново имаш късмет – с наближаването на Коледа и Нова година събитията определено не липсват. По кината тръгват някои от най-добрите филми на годината (включително спрягани за Оскар), защото разпространителите знаят, че сега е времето да се ходи на кино. Сега е и времето на най-различни коледни партита. Освен традиционните забавление има куп събития, които може да са интересни на дамата, която си решил да изведеш. Да не забравяме и забавленията, които ги има само през зимата – като ледените пързалки.

Да не забравяме и че именно сега е особено приятно да влезеш в някое уютно заведение, след като си бил навън на студа, и да изпиеш нещо топло в приятна компания.

И после?

Както и срещите по всяко друго време на годината, и коледните срещи не дават 100% гаранция за успех, въпреки романтиката и доброто настроение във въздуха. Но пък това е доста добър шанс да си прекарате приятно с въпросното момиче. По празниците всеки обича да е в приятна компания, никой не иска да е сам. И ако и двамата по някаква причина нямате сериозен партньор, срещата по време на празничната романтика може да се превърне в добро начало на нещо повече.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here