След първата среща

0
368

Двойка

Реклама

Преди няколко дни си излязъл с едно невероятно момиче. Прекарали сте си чудесно, забавлявали сте се и ти си сигурен, че искаш да се видите отново. Само че тя все още не се е обадила. Защо така? Ти ли си направил нещо?

Има много причини, поради които една жена не се обажда на мъжа след първа среща. Най-честата сред тях е, че тя не се е почувствала по начина, по който ти си се почувствал. Т.е., тя няма особено желание за втора среща.

Това не винаги е нещо, което можеш да промениш. Химията между двама души или се получава, или не. Само че има начини да повишиш шансовете си за втора среща. Ето какви са те.

Да се върнем малко назад, към първата среща. Целта ти на нея е да създадеш възможно най-силна – доколкото това е възможно на първа среща – емоционална връзка между себе си и момичето. Ако успееш да накараш една жена да усети емоционална връзка с теб, макар и все още слаба, имаш много по-големи шансове за бъдещи срещи.

Как точно да постигнеш това?

Докато си говорите, слушай активно и помни. Постарай се да запомниш нещата, които тя споделя за себе си. Същевременно сподели и ти нещо за себе си. Накрая на срещата трябва да можеш да си отговориш на два въпроса: „Кои три неща научих за нея?” и „Кои три неща за себе си споделих с нея?” Ако успееш да си отговориш, значи си поставил добра основа.

След това, без значение дали тя ти се обади или ти решиш да й звъннеш, използвай информацията, която вече имаш за нея. Тя обича боулинг? Направо предложи боулинг за втората среща. Споменала е, че й се ходи в Китай? Покани я на китайски ресторант. Покажи й, че си слушал какво ти говори и че си го запомнил. Колкото по-голямо внимание покажеш към нея като личност, толкова по-добре ще се откроиш от мъжете, които се интересуват повече от това как да я вкарат в леглото си, отколкото какво обича тя да прави през уикендите.

Бъди спокоен

Освен да слушаш и да запомняш, на първата среща е важно да си спокоен и да разговаряш с момичето така, както би говорил с близък приятел. Когато си спокоен, доста по-лесно ще можеш да я слушаш и да запомняш какво ти споделя, за да установиш връзка между вас. Което, от своя страна, ще увеличи шансовете ти за втора среща.

Снимка: CDBerrios, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here