3 начина да привлечеш вниманието й

0
11350

Флирт
Ти си сам, тя е сама, може би има музика и танци, а може би чакате на опашката в кафето, може би се познавате бегло, а може би се срещате за пръв път. Ситуациите могат да са най-разнообразни. Основното е, че ти я харесваш и искаш да я заговориш.

Реклама

По-точно, да й привлечеш вниманието.

Заговарянето не е кой знае какво. Можеш да я питаш колко е часът, тя да ти каже и ти да се оттеглиш с полезното знание, че е шест без пет.

Най-важното, когато забележиш някое симпатично момиче, е да му привлечеш вниманието. Да го накараш да те забележи. Да те отличи от всички останали и да те запомни дори и след петминутен разговор.

Но как точно? Ето няколко подхода.

План за действие 1: Подразни я

Няма значение на каква тема. Важното е да бъде шеговито и забавно.

Например: „Дълго време ли ти отне да се покатериш на тези токчета?”; или „Тези обеци не ти ли тежат? Изглеждат като половин килограм парчето.” Или нещо такова. Идеята е да е свързано с нея, да е забавно, да не е обидно и същевременно да я подразни в някакви нормални граници.

Приеми го като еквивалент на дърпането на плитките в детската градина. (Ако тя наистина има плитки, можеш да й кажеш нещо от сорта на „Направила си си плитки, за да ти ги дърпат ли?”)

Този подход й показва две неща – че имаш чувство за хумор и че не си някакъв загубеняк, който започва още от първото изречение да й сваля звезди. А това са две важни неща.

План за действие 2…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here