Покажи, че я харесваш

0
539

След като минахме през ужасяващия въпрос „Тя харесва ли ме“,идва стъпка номер две. А именно – в случай, че отговорът на първия въпрос е „Да”, какво правим?

Реклама

Повечето жени, даже да не си го признават, предпочитат ти да направиш първата стъпка. Именно за тази цел тя те е окуражавала досега, показвайки ти, че се интересува от теб.

Стъпката

Флирт

Човекът е социално животно и е устроен да комуникира със себеподобните си. Ако използваш това общоизвестно твърдение, ще си готов със стъпката. А именно – предложи й да правите нещо заедно. Това е най-простият и ефективен начин да прекараш повече време с нея и да й покажеш, че тя те интересува. Колкото повече време хората прекарват заедно, толкова по-малко се притесняват един от друг и толкова по-лесно превръщат приятелството си в нещо повече.

Разбира се, можеш и да действаш директно и просто в течение на разговора да й кажеш, че тя много ти харесва. Обаче това първо е по-трудно за теб и второ е по-плашещо за нея. Пък и така ще й отнемеш удоволствието да „чете” действията ти на кафе с приятелките си и да се чуди какво означава това, че си я завел на романтичен филм.

Вниманието също е нещо важно…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here