Кризата, пестенето и сексът

0
141

Кризата, пестенето и сексът

Реклама

Как да си максимално мизерен и все пак да вкараш мацка в леглото си по време на криза – в 8 стъпки!

Стъпка 1: покани я у вас още на втората или третата среща – така едновременно пестиш от излизане и осигуряваш интимна обстановка.

Стъпка 2: кажи й, че ти ще вземеш храната, а тя да вземе презервативи. След това използвай хранителните запаси и алкохола на хазяина / съквартиранта / вашите.

Стъпка 3: когато тя дойде, изгаси лампите, като обясниш, че хазяинът / съквартирантът / вашите се оплакват от големи сметки за ток. Остави само една нощна лампа за атмосфера (кажи й, че тя е енергоспестяваща и не трябва да се изключва). Така едновременно наистина пестиш от ток и правиш атмосферата романтично-еротична.

Стъпка 4: Кажи й, че пак заради тока ви се налага да се откажете от климатик и вентилатор. Единственият начин да я разхладиш е да й предложиш да си свали дрехите. Няма как иначе. Можеш да й дадеш и малко лед, за да се намаже с него. Например между гърдите. Казват, че там най-много се усещало разхлаждането.

Стъпка 5: Не сервирай много храна. Така едновременно пестиш от храна и от алкохол – като не се е нахранила добре, ще я хване по-бързо и ще ти остане повече алкохол за утре вечер.

Стъпка 6: Обясни й колко зле ти се отразява кризата на нервите. Кажи й колко си стресиран и притеснен, как всеки момент очакваш да те уволнят и т.н. Има голям шанс да натиснеш състрадателния й бутон – повечето жени го имат. Особено ако успееш да изглеждаш силен пред лицето на проблемите. Повтори няколко пъти, че не искаш да й се оплакваш.

Стъпка 7: сподели, че покрай кризата се притесняваш, че не си особено добър в леглото – заради многото притеснения – и че ще я разбереш, ако тя не иска да правите нищо. Ако си уцелил тона, на нея ще й стане още по-мъчно за теб и ще се заеме да ти покаже, че нещата не са толкова трагични.

Стъпка 8: след секса (ако има такъв) непременно й кажи как скоро не си се чувствал толкова добре и как именно тя е оправила проблемите ти в леглото, причинени от кризата. Има шанс тя да се почувства толкова горда със себе си, че да има желание да повтори и потрети.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here