Какво забелязваме първо в една жена

0
114

Жени

Реклама

Това е въпрос, който вероятно измъчва много водещи на женски предавания и авторки на книги от типа „Как да сваля мъжа на мечтите си?”. А всъщност отговорът е много прост и за него не са нужни дълги трудове, изпълнени със задълбочени познания по психология.

Забелязваме как изглежда жената. Визуално. Лице, очи, задник, пълния комплект. Съвсем просто и логично.

Най-често се тръгва от лицето. Доказано е, че мъжете гледат жените, с които се запознават, в нещо като обърнат надолу триъгълник – основата е лицето на жената, а върхът е някъде около бюста (в зависимост от смелостта на мъжа. За по-плахите сред нас добро решение са слънчевите очила – с тях можеш да оглеждаш колкото си искаш върха на триъгълника.)

И тук идва проблемът – много жени се чувстват едва ли не обидени от това какви визуални животни сме ние, мъжете. Как веднага радарите ни отбелязват неща като красив бюст, стегнато дупе и хубави крака. А всъщност това си е съвсем естествено – никоя жена не носи чувството си за хумор, душата си и благия си нрав на челото. Тези неща ги откриваме по-късно (след като решим да дадем шанс на това хубаво дупе).

И все пак, ако търсим конкретен отговор на въпроса какво забелязваме първо в една жена, мисля, че ще се съгласиш с мен, ако отговорът ми е: онова, което е най-впечатляващо в конкретната жена.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here