Какво да носиш със себе си на първа среща

0
288

Дъвка

Реклама

Вярно е, че основните неща, които ти трябват, когато извеждаш момиче на първа среща, са внимание, чувство за хумор, теми за разговор и неподправеният ти чар. И все пак се налага да имаш и някои по-материални неща. Ето кои са най-важните според мен.

Дъвка

Ако ще вечеряте заедно, освежаването на дъха след хапването е задължително. Вземи си дъвки или ментови бонбони и като ги извадиш, предложи и на момичето. И въпреки че си подготвен, чесновият сос пак не е добра идея.

Пари в брой

Не навсякъде можеш да платиш с карта. Колкото и да са удобни, картите не могат напълно да заменят парите в брой, затова бъди подготвен, без обаче да претъпкваш портфейла си с банкноти.

Чадър в колата

Чадърът е една изключително полезна вещ. Ако си с кола, не ти струва нищо да сложиш някъде в нея един чадър, за всеки случай. Ето защо.

Представи си, че си на първа среща с някоя сладурана и като излезете от ресторанта, завалява като из ведро. Момичето е стояло поне един час пред огледалото преди срещата, а дъждът ще развали всичко. Да не говорим, че ще трябва да влезе в киното съвсем мокра.

В този момент ти изтичваш до колата и взимаш чадъра. Изглеждаш подготвен, мил и невероятен кавалер, момичето е впечатлено, а ти благодариш на Vratovrazka.bg след това.

Ами презервативите?

Сега, като цяло на първата среща е по-вероятно да няма секс, макар че правила също няма. Затова моето мнение е: ОК, по-добре е да имаш презервативи и да не ти потрябват, отколкото да ти потрябват, а да нямаш.

Само че не ги носи някъде, където момичето ще ги види (например в портфейла си, който в някакъв момент ще отвориш. Като цяло не е добра идея да носиш презервативите си в портфейла, както сме казвали тук). Ако държиш да си подготвен с презервативи, просто бъди дискретен.

Имаш предложения за още неща, които да носиш със себе си на първа среща? Сподели в коментарите!

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here