Как да свалиш умница

0
220

Двойка

Реклама

Тя е секси, чаровна е и винаги знае какво да каже. Води разговор с лекота, знае много неща, интересува се от различни теми. Харесва ти да си с нея не само защото е ужасно привлекателна, но и защото те стимулира интелектуално.

Добре, ясно е защо бихме искали да сме с такава жена. Как обаче да я привлечем? („Забием” и „забършем” са от думите, които няма да употребим пред нея.)

Кратък отговор: чрез умението да водим разговор

Това е начинът, по който ще очароваш всяка умна сладурана. В момента, в който покажеш, че си интересен събеседник, имаш нейното внимание на интелектуално ниво. А това е първата стъпка към това да я привлечеш и в други аспекти.

И така, какво да правиш, когато се изправиш пред нея? (Тя е спокойна, уверена и адски секси, а ти вече се чудиш какво точно да кажеш…)

Недей да:

…се правиш на нещо, което не си

Ако се преструваш, че знаеш всичко за ускорението на елементарните частици, докато всъщност в училище си имал 3 по физика, тя най-вероятно ще се досети, дори и да не е специалист по въпроса. Освен това да се правиш на по-умен, отколкото си, показва, че си несигурен в себе си, което не е привлекателно.

Вместо това:

Бъди любопитен. Ако не знаеш нещо, което е в нейната област, попитай я. Това е тема за разговор, както и начин да покажеш, че се интересуваш от нови неща. А това няма как да не се хареса на една умна жена.

Още…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here