Как да си тръгнеш след секс за една нощ

0
398

Секс

Реклама

При наличие на подходяща мацка и няколко презерватива сексът за една нощ може да е едно невероятно преживяване, след което не ти се налага нито да купуваш цветя, нито да извеждаш кучето. Само че общоприета истина е, че като цяло жените са по-склонни да влагат емоции в такъв тип отношения. Как можеш да си сигурен, че след невероятния секс можеш да си тръгнеш без засечки?

1. Целта на занятието трябва да е ясна от самото начало

Още преди да се озовете в леглото, и ти, и тя трябва да сте на едно мнение за случващото се. А именно – че то е просто секс. Имайки предвид, че жена, която търси сериозна връзка, едва ли ще си легне с теб, след като едва сте се запознали, едва ли ще имаш проблем. И все пак бъди сигурен, че докато ти си мислиш „чукане“ тя не си представя „къща, куче и три деца“.

2. Утре имаш важна работа

Затова не можеш да останеш да спиш при нея, нито тя – при теб. Това е лайтмотивът ти още преди да се стигне до същинския екшън. Утре трябва да ставаш рано, ще пътуваш, имаш важен ден в офиса, леля ти идва на гости. Каквото решиш – може даже да е истина. Идеята е да й внушиш, че имаш точно един час на разположение, след което пътищата ви се разделят.

3. Предпочети нейното жилище

Ако ще ходите в нечий дом, по-добре това да е нейният. Първо, така можеш да си тръгнеш по всяко време. Много по-лесно е ти да се измъкнеш, отколкото да накараш нея да си отиде. Второ, като цяло женските жилища са по-уютни и по пода няма чорапи, които биха могли да развалят нейното настроение за секс (нека бъдем честни).

Не влагай излишни емоции, но и не се дръж като задник…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here