Как да разбереш дали тя си пада по теб

0
287

Флирт?

Реклама

Има тонове литература – научна и не толкова, – изписани по въпросите на езика на тялото. Вероятно си чувал, че ако момичето срещу теб си играе с косата си, облизва си устните, прокарва пръсти по чашата си или накланя глава на една страна, слушайки те с интерес, то тя те харесва.

Даже и във Вратовръзката има материали по темата. Което значи, че в тях има известна истина.

Само че има и друго – не е необходимо да следиш движенията на главата и ръцете й, за да прецениш дали тя проявява интерес. Всички знаем, че мъжете не сме много наблюдателни, така че да разчиташ на езика на тялото може да се окаже не толкова лесно, колкото да обърнеш внимание на едно нещо.

Само едно.

Ако една жена проявява интерес към теб, то тя няма да спира да си говори с теб.

Това е вярно почти независимо от социалната ситуация. Хората са програмирани така, че искат да са близо до обектите на желанията си и да могат да общуват с тях. А при жените говоренето е един основен начин на комуникация (засега мъжката част на света не е успяла успешно да убеди женската, че добрият стар секс е най-добрата комуникация). Затова, когато една жена си пада по теб, тя ще иска да си говори с теб възможно най-много.

Обратно, ако не си пада по теб, ще се старае да съкращава разговорите ви. Ще й доскучава и това ще си личи. Погледът й ще блуждае наоколо – вероятно в търсене на по-приятен събеседник – и тя няма да показва никакво желание да продължи да бъде в твоята компания.

Разбира се, ако не се познавате много добре, нормално е в началото на разговорите ви да има повече паузи и неловко мълчание. Това все още нищо не значи. Когато обаче паузите – от нейна страна – продължат повече от 4-5 минути, тогава може би е време да пожелаеш на момичето приятен ден и да продължиш нататък.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here