Как да я свалиш във фитнеса

0
879

Боксьорка

Реклама

Тя е секси. Анцугът й е тесен и под него се очертават формите й. С една дума, вече трети ден откакто си я видял и откакто се чудиш как да я заговориш и да привлечеш вниманието й.

Първо обаче трябва да устоиш на изкушението да я оглеждаш всеки път, както и да й кажеш колко е секси. Подсвиркването също е аут. След като уточнихме тези основни правила, да видим как можеш да я заговориш и, в крайна сметка, свалиш.

Най-важното

Най-важното е да знаеш защо отиваш във фитнеса. Нали се сещаш, за да тренираш. Не за да заговаряш жени. Ако тръгваш с нагласата, че отиваш да оглеждаш женски задмици, това ще проличи в поведението ти. И никак няма да се хареса на жените. Обратно, ако отиваш, за да работиш над себе си, ще видиш, че това ще ти даде доста голямо предимство.

Тренирай правилно

Колкото по-добре знаеш упражненията, толкова повече шансове имаш със секси мацката, която искаш да заговориш – ако тя се затруднява с нещо, можеш да й помогнеш и това е чудесно начало на разговор. Затова е важно да правиш упражненията правилно.

Не се страхувай от конкуренцията

Има огромна вероятност във фитнеса да има мъже, които са два пъти по-големи от теб и които според теб имат много по-голям шанс с мацките там. Само че не е така. Нямат. Повечето жени предпочитат нормален мъж в добра форма, отколкото планина от мускули.

Бъди общителен

Но не само със секси мацката и не само с жените. Запознавай се с хората във фитнеса, за да оформиш присъствието си там. Един общителен човек, когото всички познават, е доста по-малко заплашителен за една жена, отколкото някой, който стои в ъгъла и чието име никой не знае.

Още…

снимка: Rob Beyer, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here