Как да я свалиш на Хелоуин

0
436

Секси вещица

Реклама

Нощта на Вси Светии, известна още като Хелоуин (31 октомври), не е български празник. Това обаче не му попречи да стане доста популярен в България през последните години.

На Хелоуин традицията казва да си направиш тиквен фенер и да отидеш на парти с костюм. И въпреки че традицията едва ли казва на жените да се обличат като секси вещици или палави медицински сестри, те правят точно това.

Така че да загърбим въпросите дали празникът е български и дали в него има място за Жената котка и да се съсредоточим върху един далеч по-важен въпрос – когато се озовеш на Хелоуин парти, как да свалиш Жената котка?

1. Избери си подходящ костюм

Костюмът ти създава първото впечатление, а то е много важно.

Нали знаеш какво казват за маските и костюмите – че те са израз на скритата ти същност. Затова избери нещо интересно, мистериозно и задълбочено. (Това означава, че каубоите са аут. Робокоп също.)

Костюмът ти трябва да разпалва женското любопитство, да поражда въпроси, да стане тема за разговор и да накара всички да се обърнат след теб. Имиджът ти трябва да показва класа и елегантност и да бъде семпъл. Твърде натруфените костюми нямат особен успех сред жените.

И още нещо важно за костюма ти – той трябва да може лесно да се съблича. Нали знаеш, за всеки случай.

2. Добави маска и стой с нея

Както вече казах, мистерията е важна. Особено за жените.

Костюмите и маските са не само мистериозни, в повечето случаи те носят и сексуален смисъл и заряд. Така че не разваляй мистерията и тръпката, като махнеш маската си по средата на вечерта. Остани в ролята си и използвай думите и присъствието си, за да омаеш секси вещицата, която си си харесал. Това, че тя не може да види лицето ти, ще те направи още по-интересен и ще я накара да се съсредоточи само върху думите и присъствието ти.

Използвай нейния костюм…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here