Формула на летния флирт

0
10560

Мацка по бански

Реклама

През лятото е топло. Когато е топло, дрехите са по-малко. Когато дрехите са по-малко, хората стават по-… Има много начини да се каже, например „по-настроени за любов“.

Това е истина, която важи за всяко лято и която всяко лято увеличава желанието ни за лек флирт в горещите дни.

Ако си необвързан, именно лятото е моментът за неангажиращи срещи и свалки. Как можеш да увеличиш шанса си да срещнеш момиче, което също като теб търси нещо кратко и горещо? Едва ли думата „формула“ е най-подходяща, но все пак ето няколко идеи.

Използвай отпуската си

По време на отпуск и почивка имаш най-добри шансове за летен флирт без ангажименти. Отиването на почивка и излизането от обичайната ти рутина ти помагат да се настроиш на лятна вълна и увеличават шансовете ти да срещнеш момиче, което също си търси нещо кратко и неангажиращо. Още повече, че когато дойде време да се прибираш, кратката връзка може да приключи съвсем гладко, без излишни обяснения.

Създай си нова рутина само за лятото

Летните забавления, които естествено приключват в края на лятото, са добър начин да срещаш хора и сред тях да откриеш някоя мацка, която също като теб си търси летен флирт. Новата ти рутина може да е да тръгнеш на спорт, да започнеш да ходиш на ново лятно заведение и т.н. Важното е да е нещо, което ще можеш да прекратиш в края на август, за да можеш така да прекратиш и лятната си връзка.

Възможностите са си там, ти само трябва да си ги намериш. Ако имаш желание да срещаш повече жени, да се забавляваш и да флиртуваш, без да се обвързваш сериозно, лятото е един чудесен момент.

Още по темата: 8 правила на летния флирт

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here