Ще има ли секс на първата среща?

0
196

Ще има ли секс?
снимка:
Marco Ro, Flickr

Реклама

Ако можех да знам отговора на този въпрос още в момента, в който отида да я взема, нещата щяха да са доста по-прости.

Само че тя най-вероятно няма да ми го даде. Ще ме остави да гадая. Дали вечерта ще приключи с целувка по челото или със закуска на следващата сутрин. Дали усмивката й означава „Много ми е приятно, но дали да не изчакаме малко?” или „Съквартирантката ми няма да спи у нас тази вечер, така че хайде у нас…”?

И докато аз се чудя над усмивката й, тя най-вероятно се чуди за нещо съвсем друго.

Един от най-големите въпроси, които жените си задават за секса на първата среща, е „Дали той няма да ме помисли за твърде достъпна, ако си легна с него сега?” Което е напълно ненужен въпрос, само че как да й го обясня?

Животът е твърде забързан за такива дилеми. Когато всеки ден си на работа, прибираш се скапан и заспиваш по средата на спортните новини, излизането в събота вечер е нещо като заслужена награда, която очакваш, както си очаквал да ти подарят лодка с дистанционно, когато си бил на 9.

И ти се приготвяш, отиваш да вземеш мацката, с която имаш първа среща, водиш я на кино, после на вечеря, по време на която тя ти се усмихва съвсем недвусмислено… И накрая те целува по бузата за лека нощ. И на теб ти остава да чакаш до следващата събота, за да стигнеш до целувка и по другата буза. С тази скорост ще правите секс по Коледа. И всичко това – за да не си помислиш ти, че тя е лесна.

Не че имам против да изчакам. Това, което не разбирам, е притеснението на мацката аз какво ще си помисля, ако правим секс на първата среща. Ако можех още в началото на вечерта да й кажа, че нищо лошо няма да си помисля, нещата щяха да са доста по-прости. Но тогава пък тя щеше да ме вземе за прасе. Трудно нещо са това човешките отношения. Понякога ми се иска да живеехме все още в пещерите и комуникацията между мъжете и жените да се свеждаше до една животинска кожа, просната до огъня, и едно подканващо намигване.

Женската гледна точка по въпроса написаха приятелите ни от Yellow.bg.
yellow_logo
Можеш да я прочетеш тук.

 

А ти какво мислиш? Сподели в коментарите или надникни в темата На коя среща си лягате във форума!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here