Краят на една среща

0
258

„Много приятна вечер…”

Реклама

„Да, и времето е хубаво, доста меко за сезона…”
„Да…”

„Да…”

Краят на една срещаКак да завършиш една първа среща с финес?

Това не би трябвало да е трудно, нали? Предполага се, че трудната част е да я поканиш (или тя да те покани) да излезете, да изберете мястото, да намерите за какво да си говорите, да няма неловки паузи… Кой му мисли за края?

Да, обаче понякога и там има потенциални проблеми. И ти стоиш, наум пристъпяйки от крак на крак. Какво да кажеш? Време ли е да я изпратиш? Да я целунеш ли? Да й кажеш ли, че ще й се обадиш, или е по-добре тя да ти се обади?

1.Сметката

Това е въпрос, по който едва ли някога ще има пълно съгласие. Има мнения, според които жена, която настоява да си разделите сметката, по-скоро няма желание за втора среща и затова не иска да ти дължи нищо; по същата логика, ако те остави да платиш и добави „Аз ще черпя следващия път”, това е зелена светлина за втора среща.

И все пак това не е задължително, затова, ако тя предложи да си разделите сметката, недей да смяташ, че каузата е загубена. Много жени предпочитат този начин, просто защото смятат, че правилото , че мъжът винаги плаща, вече е отживелица във времената на еманципация.

Как да се справиш с финес?

Ако имаш желание, направи опит да платиш цялата сметка, но ако тя иска да си я разделите, недей да спориш. Не предлагай тя просто да плати следващия път, защото не си сигурен дали тя планира следващ път.

2. Ти наистина я харесваш…

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here