Без думи: тя иска секс

0
604

Близалка„Искам те тук и сега!” – това е изречение, което малко жени могат да кажат просто така на мъж, с когото не са обвързани все още. Всеизвестната склонност на жените да прикриват някои свои чувства може доста да попречи на намеренията ни, защото понякога просто не знаем тя иска ли ни или не и дали да се пробваме.

Реклама

Да, обаче в общуването ни няма само думи, за което можем само да сме благодарни на майката Природа. Ако една жена е привлечена от теб, тя ти дава много невербални сигнали, че само чака да се приближиш до нея. За теб остава единствено да ги разчетеш.

Разбира се, всички знаци, описани по-долу, могат да имат различно значение в зависимост от много неща – ситуацията, отношенията ти с тази жена и т.н. Както и преди е ставало дума, ако решиш да съдиш само по езика на тялото, трябва да имаш поне няколко признака, преди да решиш, че тя е твоя.

Позата

Тялото ни има свойството несъзнателно да се ориентира към хората, които харесваме. Иначе казано, когато някой ни е симпатичен, по-скоро сме с лице или полупрофил към него. Ако сме с профил или по-скоро с гръб към него, това е знак, че не го харесваме особено.
ЧервилоДа пригладим перушината

Пооправянето на външния вид е класически знак за привличане. Говорим за пипане на косата, дрехите, бижутата, оправяне на различни части от облеклото и грима. Причината е от една страна, че е леко нервна в твое присъствие, от друга – че иска да изглежда перфектно. Затова не винаги успява да отговори навреме на някой въпрос или се запъва с някоя дума – защото в същия момент си мисли: „О, Боже, дали фигурките на чорапогащника ми не са се изкривили?”

Също така…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here