Време ли е да я целунеш?

0
635

Време ли е?

Реклама

Поканил си я на първа среща. Всичко върви чудесно, и двамата си прекарвате приятно… А теб те глождят разни въпроси като: “Да я целуна ли? Сега ли? Или може би по-късно? Или да я целуна, след като я изпратя до тях?” Вместо да седиш и да се питаш, можеш да направиш нещо друго – така няма да рискуваш да оставиш супер благоприятния момент да се изниже незабелязано.

За какво става дума?

Ако по някое време на разговора ви ти се прииска да я целунеш, можеш да разбереш дали и тя го иска, като направиш един “проучвателен ход”. А именно: протегни ръка към нея и докосни косата й, като същевременно кажеш нещо за нея. Например: “Косата ти изглежда толкова мека!” – казвайки това, я докосни съвсем леко.

Реакцията й

Ако тя се усмихне и това, което си казал, очевидно й хареса, повтори операцията. Този път обаче, докато галиш косата й, премести погледа си към устните й, след това към очите й, после пак към устните, и така няколко пъти (е, нека не изглеждаш странно, сякаш не можеш да фокусираш погледа си и не знаеш накъде да гледаш!) Ако това, че продължаваш да галиш косата й, не среща никакво неодобрение, тя най-вероятно е готова да я целунеш.

Е, тук има и една малка пречка – има жени, които никак не обичат да ги пипат по косата. И все пак, дори тя да е такава, ако е готова да се целунете, най-вероятно няма да има против да я погалиш.

Не е нужно да споменаваме, че ако действията ти срещнат каквато и да било съпротива, явно е, че не си желан. Поне в момента. Ако на тези предпазливи ласки тя отговори с каквото и да било мръщене, отдръпване, извиване на тялото и т.н., просто спри и почакай нещата да напреднат. (А ако се разкрещи възмутено, трябва да се разочароваме – няма надежда за целувка!)

Намерихме и още един съвет за първата целувка…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here