Да поканиш известна жена на среща

0
10779

Звезда

Реклама

Всеки от нас си има любими знаменитости, били те холивудски или по-близки до нашите географски ширини. Която и да е твоята любима известна жена, не можеш да отречеш, че щеше да е много яко, ако можеше да я поканиш на среща.

В повечето случаи една такава задача е по-скоро невъзможна, но пък има и късметлии. Ето няколко начина, по които можеш да се опиташ да си уредиш среща с известна жена.

Уточнение: това е полусериозен материал, предназначен за нормални мъже с нормална слабост към красиви известни жени. Ако не си от тях и принадлежиш по-скоро към групата на онези, които биха се промъкнали в дома на известна жена, за да подушат бельото й, веднага спри да четеш и потърси помощ от специалист. (За емоционалните си проблеми, не за влизането в чужди домове.)

След като уточнихме тази важна подробност, ето как можеш да се опиташ да си уредиш среща с известна жена:

Пиши й

Изтъркано е, шансовете ти не са много големи, но все пак това е класически начин да достигнеш до известна жена. Откакто има интернет да достигнеш до известните хора не е толкова трудно – можеш да използваш личния й сайт, Фейсбук и т.н.

Само не й пиши изтъркани неща като „Супер секси си“ – това тя го е чувала повече пъти, отколкото ти си си го мислил.

Представи си, че говориш на момиче, което стои срещу теб. Какво би й казал? Бъди оригинален и забавен.

Използвай социалните медии

Освен Фейсбук, можеш да използващ Twitter (като споменеш въпросната знаменитост в tweet) или YouTube (като се абонираш за личния й канал, ако има такъв). Подобно на писмото, и тук целта ти е да бъдеш повече от обикновен фен и да напишеш нещо забавно и оригинално, което да привлече вниманието й.

Участвай в конкурс

Шансът да има нещо такова точно за твоята знаменитост може да не е много голям, но човек никога не знае. Има много конкурси и благотворителни инициативи, в които наградата е среща с някоя известна личност. Ако попаднеш на такъв за твоята личност, задачата ти е почти изпълнена (е, остава и да спечелиш).

Стани и ти известен

Това ще прозвучи болезнено, но е самата истина – повечето известни жени излизат с известни мъже. Така че… Открий някой свой талант и също стани знаменитост. Струва ти се много? В такъв случай не искаш достатъчно силно да поканиш известното си момиче на среща. Ето. Проблемът ти е решен. Харесай си някоя неизвестна.

Какво да правиш, ако успееш да я видиш лично?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here