Барсексуалност

0
238

Барсексуалност

Реклама

Или когато две жени се натискат за шоу.

Съвременният свят ражда все нови и нови понятия за сексуалност. Едно от най-пресните е „барсексуалност“.

Да започнем с определението: барсексуална е жена, която се целува или флиртува с друга жена само в барове и на други обществени места, като например на партита. Целта на заниманието е привличане на мъжко внимание и/или на безплатни питиета.

Барсексуалните жени не са нито лесбийки, нито бисексуални. Те се натискат с други жени само на места, където могат да ги гледат, защото точно това е целта. Жените може да се познават помежду си, а може и да са непознати. Може да се целуват и опипват, за да привлекат вниманието на непознат мъж, а може и целта на едната да е да достави удоволствие на приятеля си.

Действията на барсексуалните жени рядко стигат по-далеч от целувки и като цяло са с цел шоу.

Както повечето съвременни понятия за сексуалност, и барсексуалността идва от Запад на Изток. В началото прилагателното „барсексуална“ се употребява основно за американските колежанки, които експериментират публично, натискайки се с други момичета, за да привличат внимание.

Мненията за този нов вид сексуалност са различни. Някои смятат, че такова поведение не е много редно, защото дава погрешни сигнали за сексуалната ориентация на въпросните жени. Други просто го поглеждат от забавната му страна.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here