8 правила на летния флирт

0
1659

Двойка в морето

Реклама

Лятото е сезонът на любовта. Или на секса. Или на флирта. Как точно ще го кажеш зависи от теб, но същината е една и съща – през лятото хората се настройват за любов. (Или за секс, или за флирт – както ти харесва.) Дрехите са по-малко, свободното време е повече, слънцето прави хората усмихнати, а плажът предразполага към свалки.

С една дума, време е да си опресним правилата на летния флирт. Не че той има строги правила, просто има някои основни положения, които ще ти помогнат да станеш по-добър и да си прекараш едно по-интересно лято.

1. Бъди естествено готин

Ако се опитваш да бъдеш готин, за да свалиш някоя мацка, то най-вероятно не ти се получава. Ако обаче успееш да бъдеш готин, без да се опитваш, това вече е друга история.

Как да го направиш? Първо, усмихвай се повече. Позитивното отношение, чувството за хумор и усмивката са неща, които те правят по-привлекателен, без дори да се стараеш. Една усмивка променя цялото излъчване на човека.

Също така, отпусни се. Зареди се с лятно настроение, забрави за момент за работата и проблемите и се съсредоточи върху почивката и приятното прекарване. Този тип отношение ще ти помогне да изглеждаш спокоен и естествен, което е много важно за успешния флирт.

2. Изучи изкуството да намигваш

Ако го направиш в подходящия момент, този простичък жест може да има огромен ефект. Причината – той е забавен, закачлив и спонтанен. Всички тези думи описват начина, по който трябва да изглеждаш, за да предразположиш мацката, която си си харесал, към летен флирт.

Все пак не прекалявай с намигванията – не искаш момичето да реши, че имаш тик. Веднъж е достатъчно, стига да е в подходящ момент.

3. Покажи й, че тя ти харесва

Вече не сме в детската градина и не е необходимо да дърпаме плитките на момичетата, за да им покажем интереса си. Не сме и пъпчиви тийнейджъри, според които да се правиш на незаинтересовано готин е най-добрата тактика.

Първото условие за успешен флирт е да покажеш на момичето, че тя ти харесва. Най-лесният начин да го направиш е като я погледнеш за няколко секунди през масата/бара/плажа/където се намирате. По-точно, за 3 секунди, казват експертите.

По-дългото взиране е прекалено и ще има обратен ефект. По-краткият поглед може да бъде сбъркан с нещо случайно. Затова правилната дължина на зрителния контакт е ключова.

И още няколко правила…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here