7 грешки при първия ти разговор с нея

0
498

Жена до билярдна маса

Реклама

Виждаш я на бара или в сепаре в клуба, където приятелките й я оставят сама за няколко минути. Или на друго място, където имаш възможност да я заговориш. Чувстваш се добре, стилен и ухаеш на любимия си парфюм. Въпреки това обаче първият разговор с една жена крие рискове. Имаш малко време, в което трябва да направиш впечатение, и то добро. Ето 7 от най-честите грешки, които правим, когато заговаряме жени, както и начините да ги избегнем.

1. Клишета

Тя ги е чувала, затова по-добре си ги спести. Особено ако е от този тип момичета, които веднага забелязваш и които се отличават от всички останали – по-красива, по-екстравагантна, по-секси, с по-къса пола и т.н. Колкото по-забележителна е, толкова повече са я сваляли и толкова повече клишета е чувала.

Вместо това

Наблегни на разговора, а не на комплиментите-клишета. Дай й да разбере, че не искаш просто да я забиеш, а да си говориш с нея. Бъди социален и нека флиртът да е по-скоро загатнат, отколкото център на разговора.

2. Фалшиви комплименти

Те са също като клишетата, само че по-зле, защото отдалеч им личи, че не ги мислиш. Жените усещат комплиментите, чиято единствена цел е да ги свалиш.

Вместо това

По-добре бъди искрен – искреният компимент се запомня по-добре и прави доста по-голямо впечатление.

3. Фокус върху външния й вид

Всяка жена обича да чува колко е красива, но недей да прекаляваш и не превръщай сексапила й в централна тема на разговора.

Вместо това

Ако покажеш, че искаш да я опознаеш като човек, това ще ти донесе повече точки и ще те отличи от останалите мъже, които се интересуват повече от впития й панталон, отколкото от това как се казва. Направи впечатление, като поведеш интересен разговор, с който се опитваш да я опознаеш (не прекалено личен, все пак това е първа среща).

Разговори за бившата ти, за работата ти и твърде много за твоята личност…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here