5 начина да я впечатлиш на първите ви срещи

0
253

Двойка

Реклама

Запознали сте се и едва сте започнали да се срещате. Това е момент, в който както можеш да я впечатлиш и нещата между вас да се задълбочат, така и да прецакаш всичко с някое необмислено действие.

Затова виж 5 начина, по които ще я впечатлиш и ще създадеш основа за нещо повече от срещи на кафе.

1. Внимателно с цветята

Да, жените ги обожават. Не, това не значи да я засипеш с тях. Недей да изскачаш още на първата или втората среща с букет, който заема цялата задна седалка на колата ти. И то от червени рози. С хартия на сърчица. Това е твърде много, твърде рано и твърде отчаяно.

По-добре разбери кое е любимото й цвете и й подари него, при това само едно или три – ефектът ще е доста по-добър.

2. Не поставяй твърде скоро етикета „гадже”

Ако се срещате от известно време, но все още нещата не са придобили достатъчно сериозен характер, не я представяй като „приятелката ми” или „гаджето ми”. Ако избързаш, това най-вероятно ще я уплаши

По-добре проведете един прост разговор от типа „накъде отиваме” в момента, в който нещата започнат да стават по-сериозни. А пък ако мислиш, че е рано за подобен разговор, значи е рано и за етикета „гадже”.

3. Вложи повече време, отколкото пари в подаръка за рождения й ден

Ако не знаеш какво ще й хареса и компенсираш със скъп подарък, това ще се усети. Най-важното за подаръка е да е личен, затова помисли внимателно. Един скъп парфюм може да се окаже напълно неподходящ, ако не е нейният тип миризма.

По-добре избери нещо, което ще зарадва лично нея – билети за събитие, на което тя би искала да отиде, чаша за любимото й сутрешно кафе, колекционерско издание на любимата й книга. Схващаш идеята.

4. Не вкарвай темата за секса твърде рано

Първите срещи не са време, в което да обсъждаш любимата си поза или техниките, които използваш, когато правиш орална любов на една жена. Тези разговори не само че няма да й харесат, но и ще я накарат да мисли, че изтъкваш креватните си умения. Твърде ранните прояви на сексуална интимност не са нещо, което една жена ще хареса в началото на срещите ви.

По-добре изчакай и, когато му дойде времето, прескочи разговорите и премини направо към действията.

5. Когато я целуваш, бъди уверен

Не я питай и не искай разрешение. Ако усетиш, че моментът е подходящ и че и тя го иска, просто го направи.

снимка: Ed Yourdon, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here