5 съвета за флирта

0
541

Жена с домино

Реклама

Какво точно е флиртът? Трудно е да се даде конкретен отговор, въпреки че в Уикипедия има определение: флиртът е „социална и понякога сексуална дейност, която включва вербална или писмена комуникация между двама души, включително чрез език на тялото, която предполага интерес към по-дълбока връзка. В повечето култури е социално неприемливо човек да прави открити сексуални аванси, но непреки или завоалирани (т.е., флиртуване) понякога се смятат за приемливи.”

Дефиницията звучи смешно не за друго, ами защото флиртът е нещо, което трудно се поддава на дефиниции. Когато става дума за човешки отношения, още повече между мъжете и жените, определенията са малко трудни.

В такъв случай как можеш да си добър във флирта, при условие, че той е нещо не много ясно определено? Има няколко неща, които можеш да имаш предвид и които са ясни, въпреки мъглявите определения.

1. Бъди уверен

Както и в много други ситуации, и в тази увереността е ключова. Когато флиртуваш с една жена, трябва да се държиш така, сякаш си напълно уверен в себе си и сякаш, дори и флиртът да не доведе до нищо, ти имаш много други възможности. Даже и да не е така, важното е да изглежда така.

Още по темата:

Бъди самоуверен!

Как да изглеждаш по-уверен

2. Не бъди настойчив

Флиртът предполага нещо неангажиращо и приятно. В момента, в който станеш настойчив, това вече не е флирт, а отчаяние.

3. Поддържай малко мистерия…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here