5 идеи за лятна среща

0
111

Плаж

Реклама

Лятото е чудесен сезон за срещи и свалки. Това е време, в което работата е заменена от лениво излежаване на плажа и цветни коктейли и от още много и най-различни забавления на открито. През лятото жените имат особено силно желание да излизат, затова използвай момента да предложиш няколко страхотни идеи за лятна среща на открито.

Ако си необвързан, с тези няколко идеи можеш да впечатлиш момичето, което от известно време насам се каниш да поканиш на среща. Ако пък си имаш приятелка, това също не пречи да приложиш идеите – не е казано, че срещите са само за необвързаните, нали?

1 – Градска обиколка

Въпреки че пътуването, дори и кратко, има особено очарование през лятото, не забравяй, че и в собствения ви град има възможности за приятно прекарване. Набележи си няколко твои любими места из града и разведи момичето из тях. Предложи й след това да видите и нейните любими места. Ако ти или тя имате куче, вземете го с вас. Ако кучето е нейно, не забравяй да я разпиташ за него – собствениците на кучета обожават да говорят за любимците си и това ти дава тема за разговор. При това тема, която те поставя в ролята на мил и внимателен слушател. А и ако разговорът зацикли в някакъв момент, винаги можеш да си поиграеш с кучето, показвайки колко обичаш животните и как не искаш покрай разговора ти с момичето кучето й да скучае.

Не забравяй, че задължителна спирка в градската обиколка през лятото е някое приятно местенце, където продават сладолед.

2 – Извънградска обиколка

Ако имаш кола, организирай кратко пътуване извън града. Ако имаш възможност, заведи я някъде на плаж, а ако плажът е твърде далеч, избери някое друго приятно място. Не забравяй да напълниш резервоара, да вземеш вода и фотоапарат и да осигуриш достатъчно музика. Също така не забравяй, че тази идея не е много подходяща за първа среща, ако двамата с момичето току-що сте се запознали – повечето жени не биха тръгнали с кола извън града с мъж, когото не познават.

Плаж, концерт и автомивка…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here