5 идеи за коледна среща

0
1003

Двойка

Реклама

Жените имат нужда от романтика. Въпреки че за нас не е много ясно какво толкова привлекателно има в чифт свещи и песен на Браян Адамс, понякога е добре да заложим на романтиката, за да впечатлим една жена.

Това е особено лесно по Коледа, защото самото време предполага романтика. Ето как да използваш празниците, за да покажеш своята романтична страна пред момичето, с което се срещаш.

1. Разходка

Коледните украси и светлини са идеален романтичен фон, който ще настрои момичето на подходяща вълна. А ако искаш да си още по-романтичен, подготви коледна музика, ако ще се разхождате с кола. Това със сигурност ще я впечатли, а ако добавиш и романтично коледно кафе, имаш всички шансове тя да те обяви за най-романтичния мъж на света.

2. Коледни сладки

Не само яденето, но и приготвянето на празнични сладки е едно от най-приятните коледни преживявания. Покани момичето у вас или отиди у тях, след като предварително си приготвил рецепта и продукти, пусни музика и остави коледното настроение да свърши останалото. (Не избирай сложни рецепти, особено ако правиш нещо такова за първи път.)

3. Ледена пързалка

Освен че е забавно, пързалянето на ледена пързалка ти дава идеалното извинение да прегърнеш момичето, да й хванеш ръката и без да искаш да й уцелиш задника, когато се опитваш да я хванеш, за да не падне.

4. Коледна елха

Дори и да нямаш намерение да украсяваш елха, бъди сигурен, че ако вземеш коледно дърво и поканиш мацката, с която излизаш, да го украсите заедно, това ще е идеалната романтична среща. Отново не забравяй коледната музика, както и нещо топло за пиене. Накрая изгаси лампите, остави само лампичките на елхата да светят и седнете под елхата. Романтиката ти е гарантирана, а можеш да се надяваш и поне на няколко целувки.

5. Кино вечер

Избери няколко коледни филма, направи нещо за пиене и приготви одеяло, с което да се завиете, докато гледате.

Виж 10 от най-добрите коледни филма

снимка: panavatar, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here