5 грешки, които мъжете правят с жените

0
217

Двойка

Реклама

Никой мъж не е застрахован срещу грешки с жените. Особено при запознанствата и първите срещи – тогава грешките са най-сериозни, защото могат да ти попречат да преминеш след фазата със запознанството. Ето 5 от грешките, които мъжете допускат в тези ситуации:

1. „Тя е твърде красива. Значи или е заета, или си търси някого с много пари.”

След като направиш това предположение за сексапилната мацка, която седи на съседната маса и отвреме навреме поглежда към теб, ти си тръгваш и пропускаш възможността да се запознаеш с нея. И да разбереш, че не всички красиви жени са заети или си търсят богат мъж.

Да правиш предположения и на базата на тях да се оттегляш, без дори да си опитал да се запознаеш с една жена – това е грешка. И последствието от нея е, че в един момент ще се окаже, че нямаш никаква смелост да говориш с красивите жени наоколо.

2. Ако постоянно й подарявам подаръци, тя ще е моя

Да, жените обичат цветя. Обичат и неочаквани романтични подаръци. Само че в началото по-добре не се изхвърляй.

Ако на първата ви среща се появиш с огромен букет червени рози, плюшено мече и желание да платиш киното и вечерята, мацката най-вероятно ще се стресне. И ще реши, че искаш да я впечатлиш с материални неща, защото не можеш по друг начин.

3. Ако й повтарям колко я харесвам, тя ще ме заобича

„Много ми харесваш. Много ми е приятно с теб. Истински се забавлявам. Караш ме да се чувствам невероятно”… Това не са неща, които една жена иска да чува непрекъснато. Фактът, че излизаш с нея и двамата си прекарвате добре, би трябвало да е достатъчен, за да й покаже, че я харесваш. Не е нужно да й го казваш. Така ще я оставиш и малко да се почуди за чувствата ти, което е добре за поддържане на интереса й.

4. Трябва винаги да съм на разположение за нея

Тя заминава за уикенда? Да, ти ще отидеш да разходиш кучето й. Ще отидеш и до магазина със списъка, който ти е оставила. Нищо, че имаше планове за уикенда.

Колкото повече съобразяваш плановете си с нея, толкова повече тя ще очаква да правиш всичко за нея. А жените никак не си падат по мъже, които могат да разиграват и които се въртят като кученца в краката им.

5. Аз нямам дебел портфейл и не приличам на Брад Пит. Значи нямам шанс с жените.

Комплексът за малоценност никога не е помогнал на никого за нищо. Да, вярно е, че социалният статус и привлекателността привличат женското внимание, но това далеч не е всичко. Напротив, често се случва мъжете с много пари или с красива външност да разчитат твърде много на тези неща и да забравят, че интересната и очарователна личност на един мъж е също толкова важна. Понякога собственият ти стил и оригинален подход към жените могат да те заведат доста по-далеч, отколкото си мислиш.

снимка: Steve Kay, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here