Покани я на среща

0
1163


Време ли е
да я поканя да излезем? Това е въпрос, който не рядко си задаваме, когато се интересуваме от една жена. И започваме да се чудим, да се питаме дали и тя има интерес, да мислим как ще ни се отрази евентуален отказ… Всички това не може съвсем да се избегне, но може поне да се посъкрати.

Реклама

Покани я на среща

1. Страхът от отхвърляне

Това е голяма пречка в отношенията ни с жените. Докато не спрем да се страхуваме от евентуален отказ, няма да стигнем особено далеч. Вярно е, че да те отхвърлят е гадно, но е вярно и че се преживява. Пък и никога не знаеш какво ще стане, а ако си наистина 100% сигурен, че ще бъдеш отхвърлен, просто смени обекта на интереса си. Така или иначе, ако не пробваш, няма как да знаеш. При условие, че ти си свободен, тя е свободна, ти я харесваш и (евентуално) тя теб – също, няма какво да губиш, като я поканиш на среща.

Тук обаче се връщаме няколко реда нагоре, към (евентуално). Как да разбереш дали тя се интересува от теб? Дали те харесва и дали е готова да отговори с „Да” на поканата ти да пийнете нещо в събота вечер?

Проблемът тук е, че често сигналите, които жените ни дават, не са съвсем ясни, донякъде и защото на тях самите не винаги им е съвсем ясно какво изпитват. Затова за нас може да е доста сложно да разберем дали тя е готова да излезе с нас. Обаче има някои неща, които могат да ни помогнат:

2. Нейните сигнали

Има няколко неща, които подсказват, че тя очаква ти да направиш първата крачка и да я поканиш да излезете:

1) Виждаш я навсякъде

Тя „случайно” е на местата, където си и ти. Ако работите заедно, често я засичаш по коридорите, ако живеете в един квартал започваш все повече да я срещаш в любимото си квартално кафе, ако сте в една компания, тя винаги търси начин да седи до теб или поне близо до теб. В всичко това тя просто ти дава максимално много шансове да я поканиш да излезете. Всичко това важи, ако е станало постоянно поведение, не ако се е случило два пъти.

Езикът на тялото й…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here