4 знака, че тя е добра в леглото

0
270

Жена

Реклама

Можеш ли да кажеш дали мацката, с която си започнал да се срещаш, е фурия в леглото или предпочита да лежи с желание за движение, по-малко от това на горски пън?

Няма съвсем точна формула, обаче има някои знаци, които издават жената, която е добра в леглото. И това не са високите токчета и късата пола. Тези неща по-скоро показват, че тя има желание да е предизвикателна и да привлече вниманието ти, обаче това не значи, че в леглото мацката ще е страстна.

Ето 4 знака, които с доста голяма степен на сигурност сочат, че момичето си го бива в леглото.

1. Тя знае какво иска

Има идея къде да вечеряте, какъв филм да гледате и къде да пиете бира след това. Мацката знае какво й се прави и не се срамува да си го каже. Не отговаря на въпросите ти с „Мии… Не знам. На теб какво ти се прави?”

Такъв тип жена най-вероятно ще знае и ще казва и какво иска в леглото и няма да те оставя да се досещаш, без да ти дава никакви жокери.

2. Тя се наслаждава на храната

Ако се нахвърля на яденето като хищна птица, значи най-вероятно не е от хората, които обичат да се наслаждават дълго на хубавите неща. Обратно, ако яде бавно и с наслада, най-вероятно обича и другите удоволствия – включително и секса.

3. Тя се целува добре

Ако влага страст и въображение, когато те целува, значи най-вероятно и в леглото ще е добра. Ако използва не само устните, но и ръцете си, ако се притиска към теб и си играе с косата ти, както и ако те дразни на игра, това са все добри знаци.

4. Тя танцува добре

Ако мацката е добра танцьорка, това е много добър знак, защото показва едновременно, че тя е уверена в себе си и че обича да се забавлява. А и най-вероятно е в добра физическа форма. Всичко това са чудесни предпоставки тя да е добра и между чаршафите.

снимка: sxc.hu

Виж още: Знаци, че тя иска секс

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here