4 неща, които тя забелязва на първите ви срещи

0
281

Жена пие кафе

Реклама

Не е новина, че на първа среща жените забелязват доста повече неща у нас, отколкото ние у тях. Някои зли езици твърдят, че причината е, че ние отделяме твърде много време на разни неща като деколтето на мацката, за да оценим чувството й за хумор или интелекта й. Без значение дали това долно твърдение е вярно или не, фактът си е факт – жените са доста по-наблюдателни на първи срещи.

Затова трябва да си подготвен да застанеш под нейния микроскоп. Ето 4 неща, които тя ще забележи още на първите ви срещи:

Кожата ти

Ако се чудиш дали да се избръснеш преди срещата или да заложиш на набола брада, по-добре се избръсни. Въпреки че индивидуалните предпочитания са различни, повечето жени предпочитат гладко избръснатите мъже. Гладката кожа създава усещане за чистота, и поддържаност, а и за здраве, младост и привлекателност.

На по-късен етап, ако нещата с това момиче станат сериозни, можеш да я попиташ дали те предпочита гладко избръснат или по-небрежен. Но за началото по-сигурният ти ход е гладката кожа.

Облеклото ти

Никоя жена не очаква да се появиш със смокинг на срещата си с нея, но и анцугът не е добър избор.

Стилът е нещо, което почти всяка жена ще забележи и оцени още в първите секунди, в които те види, твърдят експертите. В едно американско проучване сред 1000 жени стилът на мъжа бил посочен като по-важен от привлекателното лице, височината и добрата физическа форма.

Как точно да се облечеш? Съобрази се с мястото, на което ще я водиш, и бъди себе си, само че в най-добрата си версия.

Чувството ти за хумор

Това е нещо, което винаги се цени високо. Ако успяваш искрено да разсмееш една жена, значи нещата наистина вървят добре. А още по-добро впечатление прави способността ти да се смееш на самия себе си – това е нещо, което не всеки може и затова е високо ценено.

А дали тя може да разчита на теб?

Психолозите твърдят, че това е въпрос, който всяка жена си задава, когато обмисля връзка с даден мъж. Без значение дали си съгласен с идеите на еволюцията или не, едва ли можеш да спориш, че жените в повечето случаи търсят неща като стабилност и сигурност у един мъж.

Затова, ако наскоро си започнал да излизаш с едно момиче и искаш нещата да се задълбочат, постарай се да й покажеш своята стабилна страна. Покажи й, че си мил и внимателен не само към нея, а и към околните като цяло. Също така, постарай се да й покажеш, че на теб може да се разчита – не закъснявай за срещите ви, наметни я със сакото си, ако й стане студено, и избери удобни места в киното или ресторанта. Недей да си измисляш качества, които нямаш, просто подчертай онези, които имаш и които ще те издигнат в нейните очи.

Бъди подготвен, но не прекалено

Да се приготвиш, избръснеш и напръскаш с любимия си парфюм е ОК, както и да си напомняш да й отвориш вратата на колата. Но не прекалявай с подготовката – все пак това не е изпит – и остави място за малко спонтанност. Това е нещо, което е много важно за първите ви срещи, за да разберете дали си прекарвате приятно заедно.

снимка: sxc.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here