4 подхода за успех с жените

0
638

Двойка

Реклама

Има мъже, на които мацките сякаш им се лепят. Има и такива, за които всеки разговор с жена е нещо като изпит, по време на който се препотяват няколко десетки пъти. Как можеш да бъдеш повече като първите и по-малко като вторите? Виж тези 4 подхода към жените, с които запознанствата и първите разговори ще станат по-лесни:

1. Постави си цел

Първата стъпка към успеха, без значение дали е личен или професионален, е да си представиш целта. Да я видиш във въображението си и след това да започнеш да мислиш за най-краткия и лесен път до нея.

Затова, когато видиш красива жена, която искаш да заговориш, не тръгвай към нея със страх, че ще те отреже. Напротив, представи си, че в резултат от вашия разговор ще си тръгнеш с телефонния й номер. Този подход ще те направи по-спокоен и уверен, а така и разговорът ще протече по-леко.

2. Приеми отхвърлянето

Случва се на всеки и не е чак толкова страшно. Въпросът е да го приемеш и да продължиш напред. Ако седнеш да съжаляваш за това, че точно това момиче те е отрязало, ще се окаже, че си загубил ценно време, в което си могъл да се съсредоточиш върху друга цел.

Отхвърлянето понякога дори е добър вариант – все пак, щом точно тази мацка не те е харесала, значи едва ли си загубил много, като не си постигнал нищо с нея. Така или иначе, дори и да ти е казала „Не” преди 5 минути, това вече е история, затова забрави го и давай нататък.

3. Слушай и помни какво ти говори момичето срещу теб

Дори и да е споменала само няколко неща за себе си, постарай се да ги запомниш и използваш, ако това е възможно. Ако например каже откъде е или кой е любимият й град и ти си бил там, кажи й какво ти е харесало и на теб в него. Накарай я да разбере, че я слушаш и че проявяваш интерес към нея.

Колкото повече тя усеща, че нещата, които ти казва, са ти интересни, толкова по-очарователен ставаш в нейните очи.

4. Винаги бъди джентълмен

Една жена непременно забелязва учтивостта и добрите обноски, както и когато някой й отваря вратата и й прави път. Ако си кавалер и внимаваш как се държиш и какво говориш, имаш много по-големи шансове да направиш добро впечатление на момичето, което си тръгнал да заговаряш.

 

Практикувай

Всички тези подходи се утвърждават с практика. Никой не се е родил научен – мъжете, по които мацките се лепят, също е трябвало да се упражняват. Затова бъди уверен и очарователен, приемай спокойно както успеха, така и отказа и не забравяй добрите си маниери вкъщи.

снимка: colonnade, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here