3 знака, че тя е готова за секс

0
1165

Зарове

Реклама

Няма значение от колко време ходите. Няма значение и дали изобщо ходите или просто между вас има някаква тръпка. Ако се питаш дали момичето срещу теб ти дава сигнали, че е готова за секс, или просто на теб така ти се иска, ето 3 знака, които трябва да търсиш.

Погледът

Очите й не могат да скрият желанието й да я вземеш и да я проснеш на най-близкото легло. Нещо повече, в повечето случаи жените не се и опитват да скрият това желание.

Погледът, който ти показва, че тя е готова, обикновено е изпод мигли и е придружен с една особена усмивка, която би трябвало да разпознаеш. Дори и да я няма, ъгълчетата на устните й леко потрепват, сякаш тя едва се сдържа да се усмихне. Този поглед е много близо до намигване и обикновено е съблазнителен, откровен и доста далеч от срамежлив.

Ръцете

Понякога, когато жените са нервни – пък и не само жените, – те несъзнателно изразяват нервността си с движения на ръцете. Дали ще оправя косата си, която няма нужда от оправяне, или ще опъва дрехите си, които нямат нужда от опъване, една нервна жена често се издава именно с жестове. И то жестове, които се надява ти да не забележиш. Това не са знаците, които те интересуват.

Затова пък жена, която е готова за секс, прави движения, които са предназначени да бъдат забелязани от теб. (Те са тези, които те интересуват.) Тя знае, че ти я наблюдаваш (дори и да ти се струва, че тя не те гледа) и очаква да разчетеш сигналите й. Може би ръката й се плъзва нагоре по бедрото й; или пък пръстите й докосват врата й, който тя извива леко; или ръката й нежно докосва устните й. Този тип изящни движения не са случайни и тя ги прави, за да ги забележиш и разбереш.

Устните

Облизването е нещо, което трудно ще пропуснеш, дори и да е дискретно. Освен него обаче, жените имат и друг начин да привлекат вниманието ни към устните си – като ги разтворят леко, все едно са готови за целувка. Психологически погледнато се смята, че това е знак, че както са разтворили тези устни, така са готови да разтворят и онези, другите устни.

Едно изследване – от чийто екип определено бихме станали част – дори е доказало, че когато си търсят сексуален партньор, жените обикновено избират червило, което е много близко по цвят до цвета на срамните им устни или на зърната на гърдите им.

Все пак бъди внимателен

Както знаеш, всички тези знаци имат едно общо нещо – в зависимост от контекста те може да означават съвсем други неща. Тя може да те гледа, защото имаш част от спагета по брадичката, да пипа устните си, защото се съмнява, че и тя може да има, и да се облизва, за да премахне остатъците от моцарела.

Затова, ако нямаш опит в наблюдаването на жените и на техните сигнали, бъди внимателен, за да не си направиш прибързано заключение.

Виж още: Без думи: тя иска секс

снимка: liveandrock, Flickr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here