3 начина да я заговориш

0
2017

Как да я заговориш е въпрос, който в някакъв момент вълнува всеки от нас. Отговорите на този въпрос са доста по-прости, отколкото понякога ни се струва.

Реклама

Има три основни начина, които можеш да използваш, за да заговориш някое момиче. Избери си този, които най-добре съответства на твоята личност, и го усъвършенствай в практиката – това е.

Ето кои са тези три начина:

Под радара

1. Индиректно

Какво представлява подходът

Заговаряш я така, че тя изобщо да не си помисли, че я сваляш.

Идеята е нейният „радар, засичащ потенциални свалячи” да не те засече. Това ти дава малко време – тя няма да те отреже незабавно и ти имаш възможност да й покажеш защо не трябва да те реже изобщо.

Пример

„Извинете, колко е часът?” (Да, това е много опростен и твърде изтъркан пример, но той е само за целите на обяснението.)

Изпълнение

Ако избереш да я заговориш на тема, по която жените обичат да говорят, шансовете ти автоматично скачат. Има вероятност момичето, дори да е усетило, че я сваляш, да забрави за това, увлечена в разговора. Ето това е твоята цел.

Примери за такива теми са връзки, популярна култура, мъже и жени. Например: „Защо жените мислят, че мъжете не обичат да се обвързват?” Това е тема, по която тя едва ли ще е безразлична. И колкото повече има да каже по въпроса, колкото по-страстно защитава някаква позиция, толкова повече забравя, че ти всъщност си искал просто да я заговориш.

За кого е този подход

Индиректният подход е най-подходящ за онези от нас, които се страхуват да не бъдат отхвърлени.

2. Директно…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here