Как да я заговориш – 2

0
335

ДвойкаКакто вече е ставало дума, когато искаш да заговориш непозната жена, която ти харесва, обстоятелствата са много важни. Затова ще бъдем конкретни. Намираш се в нощно заведение. Тя е там, тя е секси, ти умираш от желание да я заговориш…

Реклама

Малко теория (практиката е по-долу)

Най-важното условие за успех е да се отличиш от всички останали мъже, които или вече са се пробвали да я заговорят, или ще се пробват до края на вечерта. Има голяма вероятност те да са или (леко) пияни, или банални, или повтарящи до несвяст „Ама не, настоявам да те черпя нещо!”

Твоята цел е да се отличиш от всички тях. Затова не трябва да изглеждаш отчаян и лишен от женско внимание. Не й показвай колко много ти се ще да се запознаеш с нея. Много повече ще спечелиш, ако се държиш на положение и показваш, че тя не е последният ти шанс. Един мъж, който изглежда уверен в себе си, е много по-привлекателен за жените от мъж, който хленчи за малко внимание.

Друго нещо, което не трябва да забравяш, е, че в началото на разговора ви е нормално тя да е малко резервирана. Не е задължително една хубава жена, която е излязла вечер без мъж, да си търси такъв. Вярно е, че е доста вероятно, но все пак имай предвид и варианта, в който тя е излязла, само за да се позабавлява. Затова е възможно да не се хвърли на врата ти веднага, щом я заговориш.

Ако тя е просто студена…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here